AngielskiSzwecjaNorwegiaFinlandiaDania
Sparade varor 0
Din kundvagn är tom
Kundvagn 0
Tom kundvagn
Startsida » Våningssängar » Hög sängstomme med stege och tak - Fullt tak
Hög sängstomme med stege och tak - Fullt takHög sängstomme med stege och tak - Fullt takHög sängstomme med stege och tak - Fullt takHög sängstomme med stege och tak - Fullt tak
Hög sängstomme med stege och tak - Fullt tak
Hög sängstomme med stege och tak - Fullt tak
Hög sängstomme med stege och tak - Fullt tak
Hög sängstomme med stege och tak - Fullt tak
RekommenderarVår storsäljare

Hög sängstomme med stege och tak - Fullt tak

Tillgänglighet: Tillgänglig

Leveranstid: 2,5 - 3 månader

Vikt: 98,00 kg

Mått på våningssängen
Drärslåda med sovfunktion
Ingångssidan till spjälsängen
färg

Pris: 2 047 Euro

Antal
-+
st.
Lägg i varukorgen

Lägg till i önskelistan

 • Produktbeskrivning
 • Din säkerhet
 • Relaterade produkter (8)
 • Produktrecensioner (0)
 • Köphistorik (1)

Våningssäng med stege - Fulltak husbädd

 

100% tallträ

40 års erfarenhet av träarbete

60 stycken barnmöbler varje månad

Förtjusnande våningssäng med stege och ett fullt tak är skapad för barn som längtar efter en sagolik rumsmiljö och för deras föräldrar som värnar om säkerheten. Modellen Ladder med ett fullt tak är många barns dröm. På första våningen av sängen finns en mysig och trygg plats för barnet att vila och slappna av. Dessutom är denna modell utrustad med praktiska lådor och ett fullt tak, vilket ger extra utrymme för förvaring och bekvämlighet för ditt barn.

Slutligen kan du säga adjö till eviga syskonbråk om vem som ska sova var. Vi ser till att båda våningarna är lika spännande och stilfulla. Vi erbjuder vackra och oerhört originella träbarnsängar tillverkade av tallträ i flera olika storlekar. I vår butik kan du även välja en av de tiotals madrasser som finns tillgängliga.

Våningssängen är inte bara för en bekväm sömn utan också för fantastisk lek för dina barn. Det fulla taket som vi har designat på övervåningen ger tusentals möjligheter till lek. Dessutom har vi designat stiliga rörliga fönsterluckor som barnet kan ställa in enligt sina preferenser. Vi har också tagit hand om säkerheten under lek och sömn, därför har sängen en bärförmåga på upp till 100 kg. Dess konstruktion är noggrant genomtänkt och säkerhetsåtgärdad på flera sätt, vilket garanterar maximal säkerhet. Hela möbelprojektet är väl genomarbetat ned till minsta detalj. Vi har förberett flera färger att välja mellan för din bekvämlighet, så att du och ditt barn kan välja den som passar er bäst.

Hela konstruktionen är tillverkad av massivt trä och målad med allergivänliga täckande lacker. Träet kommer från speciella odlingar som är utformade för att skapa unika möbler. Vi vill hålla oss i harmoni med naturen, därför ser vi till att det trä vi använder har alla kvalitetscertifikat. Vi kan bedöma detta på ett professionellt sätt, eftersom vi har varit inom snickeribranschen i tre generationer.

Sängstuga våningssäng med stege Ladder - sagolik säkerhet.

För oss är det viktigaste säkerheten för ditt barn, därför lägger vi särskild vikt vid noggrann utförande av varje detalj. Sängen är fri från vassa kanter - alla har avrundats för att säkerställa att dina barn är trygga både under lek och sömn. Dessutom har träet slipats med metoder som förhindrar att stickor bildas eller att farliga träelement uppstår.
 

 

Utförande:


altTräet vi väljer till produktionen av våra barnsängar kommer från polska skogar och har alla nödvändiga certifikat som bekräftar säker naturfångst. Tack vare detta kan du vara säker på att varje träbit vi använt för att skapa din barnsäng är hämtat på ett 100% hållbart sätt. Naturen har en oersättlig betydelse för oss, och det är just vår kärlek till den som gör att vi älskar att arbeta med trä. Det är även viktigt för oss att våra barnmöbler inte bara är vackra och kreativa utan också skapas i harmoni med naturen.
 

altFör att säkerställa högsta säkerhet är varje element av våra möbler noggrant tillverkat. Vi ser till att slipa och avrunda skarpa kanter för att minimera risken för skador och irritation. Tack vare detta kan ditt barn sova och leka säkert i sängen. Våra möbler fungerar inte bara som utmärkta platser för avkoppling och återhämtning. Deras hus-design och varje minsta detalj i projektet är utformat för att stimulera barnets fantasi och uppmuntra till lek

 

altStommarna i våra sängar har förmågan att bära upp till 100 kg, vilket innebär att till och med föräldrar som har problem med att få sitt barn att somna kan lägga sig i dem och klara av det på det sättet. Om ditt barn bara lär sig att somna i sin egen säng, finns det en stor chans att du kommer tillbringa några nätter med att övervaka och se till att allt är i ordning. Tack vare sängens stora hållbarhet kan du lägga dig bredvid ditt barn under gemensam läsning av böcker, men inte bara det. Den stora hållbarheten hos sängen garanterar möjligheten att ta emot vänner över natten och ordna pyjamasparty.

 

altVi använder hypoallergena och vattenbaserade lacker, i enlighet med EN 71-3:2013-normen. Tack vare detta är ditt barn helt säkert, även om det har allergier eller känslig hud som är benägen för irritation. Det breda utbudet av lacker vi har förberett för dig är anpassat efter barnens preferenser. Vi har dock sett till att varje färg är säker för ditt barn, så att tiden som spenderas i spjälsängen är förknippad med komfort och trygghet.


  

Grundläggande parametrar:

 • Använd material: Massivt furuträ,
 • Belastningskapacitet för sömn: upp till 100 kg,
 • Placering av stegen: höger eller vänster sida,
 • Höjd på toppen: 233 cm

Barnsäng hus - tillgängliga färger

Färger:
 • Vit RAL 9016
 • Grå 7044
 • Blå RAL 5012
 • Rosa RAL 3015
 • Mintgrön 6027

  Se även våningssäng med rutschkana

Säkra möbler för barn

 

Vid utformningen och tillverkningen av våra barnsängar är det viktigaste målet att säkerställa barnens trygghet och komfort under sömnen. Utifrån dessa grundprinciper utvecklar vi vår kreativitet och skapar olika, robusta konstruktioner som är perfekta för barn.

Rörligheten hos våra små är ett välkänt ämne för varje förälder. Dagliga lekar, friska rörelser eller kuddkrig är en integrerad del av barndomen, därför är det så viktigt att ge dem fullständig säkerhet. Därför stöder vi våra barns hälsosamma och trygga utveckling genom att erbjuda möjligheter till säker lek och god sömn för varje barn, förutom en hälsosam kost och kärlek från föräldrar och närstående.
 

I Izi&Dizi varje möbel vi erbjuder är resultatet av noggranna överväganden och användningen av lämpliga försiktighetsåtgärder.

 • Alla vassa kanter på möblerna elimineras till förmån för avrundade kanter för att minimera risken för oavsiktliga skador.
 • Den lämpliga höjden på barnsängen för barn i olika åldrar förhindrar att de ramlar ur sängen.
 • Det trä vi använder genomgår en mycket detaljerad bearbetning, inklusive noggrann slipning och impregnering.
 • Vi använder hypoallergen lack för att måla våra barnsängar, vilket är lämpligt för barn med hudproblem och allergier.
 • Sängens ribbor är så tätt placerade att barnet inte kan trassla sig igenom dem.
 

Vad ska man tänka på vid val av barnsäng?

 

Framför allt rätt dimension på barnsängen - detta ämne har redan diskuterats på vår blogg. Rätt dimension på barnsängen garanterar en trygg vila för ditt barn, så det är värt att särskilt uppmärksamma det.

 1. Sängstänger eller deras frånvaro - för äldre barn (5-6 år) blir sängstängerna överflödiga. Det är känt att barnen har sovit själva en längre tid. Men för yngre barn föreslår vi barnsängar med sängstänger. Sådan säkerhet innebär inte bara en lugn sömn för barnet, utan även för föräldern. Vi kan montera sängstänger inte bara i våningssängar som i denna våningssäng med lådor, utan även i husformade sängar eller i vårt egna projekt, Dizi House-säng
 2.  Färg - rätt färg är nyckeln till att erövra barnets hjärta, därför har vi förberett så många av dem. Jordgubbsröd, mintgrön, blå, grå eller naturlig träfärg, vi har förberett många färger eftersom vi vet hur olika barns preferenser kan vara. Det är värt att konsultera valet av färg tillsammans med barnet, det är trots allt det som kommer att tillbringa mest tid i sängen.
 

När ett rum delas av två eller flera barn

Självklart är vi förberedda på den möjligheten och vi vill underlätta arrangemanget av ett sådant rum för dig. Vi har förberett för dig och dina barn våningssängar rakt från sagovärlden. Du kan välja en säng med rutschkana (som är den absoluta hitten i vår butik) eller en med stegar. De med stegar kan du välja i en traditionell version eller med lådor som rymmer ditt barns leksaker. Vi tillverkar självklart varje alternativ av våningssäng i flera färgversioner och vi kan göra små justeringar vid behov.

Våningssängar är det vanligaste valet för barn i åldern 2-4 år. Det är värt att överväga om ditt barn redan kan klättra upp för stegen och inte är rädd för det. Oavsett om det kan eller inte kan, är det alltid bäst att låta det äldre barnet använda den övre sängen och låta det yngre stanna på den nedre.

Ingen har skrivit en recension för den här produkten än. Var den första att skriva en recension.

Endast registrerade kunder kan skriva recensioner till produkterna. Om du har ett konto i vår butik, logga in på det för att skriva en recension. Om du inte har ett konto kan du skapa ett gratis konto och skriva en recension.

Kund: al...ou, Inköpsdatum 07-06-2023 11:26

Genom att använda denna webbplats samtycker du till användning av cookies. Mer information finns i vår Cookiepolicy.
Visa inte detta meddelande igen