AngielskiSzwecjaNorwegiaFinlandiaDania
Sparade varor 0
Din kundvagn är tom
Kundvagn 0
Tom kundvagn
Startsida » Om oss

Om ossMärket Nordic Bed Time har skapats av kärlek till familjen, hållbarhet och pålitlighet. Det är just dessa tre grundpelare som har möjliggjort att vi har skapat ett varumärke som är helt dedikerat till och skapat med tanke på barnen.
 

Vi tillverkar möbler med kärlek till barnen.
 

Det är viktigt att börja med att vi själva är föräldrar och älskar våra barn. Alla som är involverade i att skapa våra sängar älskar barn och känner till deras behov. Vi lägger därför vårt hjärta och vår själ i att se till att varje produkt är unik och helt säker.

Eftersom vi trivs bäst med att arbeta med trä, beslutade vi oss för att utnyttja detta och skapa en design som kommer att berika barnens och deras föräldrars liv. Den kommer att få leenden att sprida sig på deras ansikten samtidigt som den är säker och bekväm.
 

Kojsängar - säkra barnmöbler anpassade efter barnens behov.
 

Kojsängarna är helt säkra och bekväma produkter. Tack vare olika sängstorlekar kan ni anpassa storleken efter ert barns tillväxt. Och med användningen av miljövänligt trä som material kan ni enkelt förnya eller måla om sängen. Ni kan också lämna den i den naturliga träfärgen, men kom ihåg att skydda den med en speciell träimpregnering.

Vi uppmanar er att betrakta sängen som en gemensam lek med era barn. Måla den i olika färger, gör prickar, hjärtan eller låt fantasin bestämma de mest galna färgerna på varje del.

Om ni vill att er säng ska matcha möblernas färg finns också möjlighet till det, och vi är glada att kunna uppfylla det önskemålet. Vi tillverkar barnmöbler enligt individuell design.
 

Barnmöbler av trä - noggrann och precisa utförande.
 

Som en grupp snickare har vi varit på marknaden i många år och har tillverkat träelement till hem och företag. Arbetet med trä ger oss glädje och vi känner oss hedrade över att kunna vara en del av er vardag och era glädjeämnen genom kojsängarna.

Vårt företag är beläget i Nakło Śląskie, en liten snickeriverkstad, där vi varje dag (i över 40 år) har tillverkat möbler till barn.
 

"Vi skapar av trä, för dig och din familj."  

 

 


Gå till startsidan
Genom att använda denna webbplats samtycker du till användning av cookies. Mer information finns i vår Cookiepolicy.
Visa inte detta meddelande igen