AngielskiSzwecjaNorwegiaFinlandiaDania
Sparade varor 0
Din kundvagn är tom
Kundvagn 0
Tom kundvagn
Startsida » Returer och reklamationer

Returer och reklamationer 

I. 14 dagars returrätt.
 

Du har rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar utan att ange någon anledning. Ångerfristen löper ut 14 dagar efter den dag då du eller en tredje part, som inte är transportören och som du har valt, får varan i fysisk besittning. Returnering av varan är inte möjlig vid en personligt anpassad beställning från kunden, det vill säga om möbler beställs i en annan konfiguration än den som visas på webbplatsen.
 

För att utnyttja din ångerrätt måste du informera oss om ditt beslut att ångra detta avtal genom ett entydigt meddelande till e-postadressen: hello@nordicbedtime.com, inklusive ordernumret och genom att fylla i returformuläret. Vi kommer att svara på din begäran inom 3 arbetsdagar.

Efter att Nordic Bed Time har godkänt returen är det kundens ansvar att korrekt förbereda varan för retur och skicka den samt betala för frakten.

Företaget Nordic Bed Time kan erbjuda kunden att hämta varan på egen bekostnad. I så fall måste kunden packa varan i en kartong och säkra alla delar inuti paketet. Kom ihåg att paketet som förberetts för leverans eller hämtning av Nordic Bed Time måste skyddas mot eventuella skador under transporten. Efter att varan är packad, vänligen skicka bilder på det förberedda och skyddade paketet till telefonnummer +48 604 316 742.

 

Köparen är skyldig att returnera varan till säljaren senast 14 dagar efter det att köparen meddelat att de ångrar avtalet, om inte säljaren har erbjudit sig att hämta varan själv.
 

Produkten ska returneras i oskadat skick. Om produkten är skadad, bör kunden meddela säljaren via e-post på adressen hello@nordicbedtime.com i förväg.

Den mottagna varan från kunden skickas till Nordic Bed Time-lagret, där produkten kontrolleras för eventuella skador och dess överensstämmelse med beskrivningen. Kunden återbetalas senast 14 dagar från dagen då produkten levererades till lagret. Beloppet kommer att minskas med eventuell hämtkostnad och eventuella skador.

Rätten att ångra avtalet av konsumenten är undantagen i följande fall: när försäljningsobjektet är en icke-förproducerad produkt som tillverkats enligt konsumentens specifikationer eller som tjänar till att tillgodose hans eller hennes individuella behov samt i andra fall som anges i artikel 38 i lagen om konsumenträtt från den 30 maj 2014 (Officiella tidningen från den 24 juni 2014).

 

II. Reklamationer
 

Om den köpta varan har kommit fram skadad eller skadats under användning, vänligen skicka nödvändig information till oss omedelbart. Det inkluderar ditt för- och efternamn, adress, order- eller fakturanummer samt bifoga bilder på varan till e-postadressen: hello@nordicbedtime.com. Vi kommer att svara inom 7 dagar.

Följande kommer inte att betraktas som fel:
 

Möbelns visuella interiör omfattas inte av reklamationsrätt.

- Köparens felaktiga val av möbelfärg (färgerna på möblerna på bilderna kan skilja sig något från de faktiska möblerna) eller felaktiga mått av platsen för möblerna faller inte under reklamationsrätten.

- Synliga träradier som en del av dess anatomiska struktur.

- Naturliga förändringar som inträffar under normal användning av möbeln.

- Möjligheten till färgskillnader mellan olika delar av möbeln, främst gällande lackerat furuträ, som naturligt mörknar med tiden, särskilt om möbeln placeras i ett mycket solbelyst rum.

- Vit och blekt bejca har en tendens att över tid utveckla gula missfärgningar i områden som knutar och ådring. Detta är en naturlig process och går inte att eliminera.

- Egenskaper som uppstår på grund av den använda materialet.

- Naturlig lukt från lackade produkter, som kan kvarstå i upp till 2 månader från början av användningen.

- Tillåtbara skillnader i trädetaljernas nyans (trä som naturligt material kan variera i färgton beroende på dess naturliga habitat).

- Skillnader i möbelns färgton beroende på träets ådring.

- Friska knutar som inte tas bort under produktionen.

- Små påfyllnader av träets brister (så länge de inte avviker färgmässigt från elementet och inte används på exponerade element).

- Mikrosprickor som uppstår i trä möbler.

- Det accepteras en skillnad på +/- 10 mm i måtten på trä möbler och +/- 10 mm på stoppade möbler.

 

Gå till startsidan
Genom att använda denna webbplats samtycker du till användning av cookies. Mer information finns i vår Cookiepolicy.
Visa inte detta meddelande igen