AngielskiSzwecjaNorwegiaFinlandiaDania
Sparade varor 0
Din kundvagn är tom
Kundvagn 0
Tom kundvagn
Startsida » Våningssängar » Våningssäng för barn med stege på sidan och extra sidosteg
łóżko piętrowe dla chłopcówłóżko pietrowe dla dziewczynekVåningssäng för barn med stege på sidan och extra sidostegVåningssäng för barn med stege på sidan och extra sidostegVåningssäng för barn med stege på sidan och extra sidostegVåningssäng för barn med stege på sidan och extra sidosteg
łóżko piętrowe dla chłopców
łóżko pietrowe dla dziewczynek
Våningssäng för barn med stege på sidan och extra sidosteg
Våningssäng för barn med stege på sidan och extra sidosteg
Våningssäng för barn med stege på sidan och extra sidosteg
Våningssäng för barn med stege på sidan och extra sidosteg
RekommenderarVår storsäljare

Våningssäng för barn med stege på sidan och extra sidosteg

Tillgänglighet: På beställning

Leveranstid: 30 arbetsdagar

Garanti: Två års garanti

Vikt: 61,00 kg

Mått på våningssängen
Drärslåda med sovfunktion
Ingångssidan till spjälsängen
Genomsläpp mellan våningarna
färg

Pris: 731 Euro

Antal
-+
st.
Lägg i varukorgen

Lägg till i önskelistan

 • Produktbeskrivning
 • Din säkerhet
 • Relaterade produkter (8)
 • Produktrecensioner (0)
 • Köphistorik (4)

Våningssäng för barn med stege på sidan och extra sidosteg100% tallträ
40 års erfarenhet av arbete med trä
60 stycken barnmöbler per månad

 

Ett våningssängs barnsäng med stege på sidan är ett utmärkt val för ditt barns rum. De vackra färgerna kommer att stimulera ditt barns fantasi och lekfullhet. Alla lacker vi använder är hypoallergena och säkra för den känsliga barnhuden. Vi har noggrant valt produktionsmetoder och detaljfärdig för att säkerställa hög kvalitet på sängarna.

Vi bryr oss inte bara om hur sängarna tillverkas utan också om varifrån träet kommer. Det trä vi använder har nödvändiga certifikat som bekräftar dess ursprung. Allt är tillverkat av massivt tallträ, perfekt för barnmöbler.

Med över 40 års erfarenhet har vi kunnat välja pålitliga och hållbara material, vilket gör att våra sängar kommer att tjäna din familj under lång tid.

En våningssäng ger inte bara en bekväm sömn utan också en rolig lekplats för dina barn. Denna modell är utrustad med en extra stege på den nedre sängen, vilket gör att även yngre barn kan använda dessa sängar. Stegen på sidan sparar utrymme och de extra lådorna ger fantastisk funktionalitet.

Hög våningssäng för barn med stege på sidan - klassiskt och fullständig säkerhet.

 

Säkerheten för ditt barn är vår högsta prioritet, därför fokuserar vi särskilt på att varje detalj är precist utförd. Vår säng har inga vassa kanter - alla är avrundade för att hålla dina barn trygga både under lek och sömn. Dessutom är träet slipat på ett sätt som förhindrar spjälkning och farliga trädelar.
 

Utförande:

altTräet vi väljer för produktionen av våra spjälsängar kommer från polska skogar och har alla nödvändiga certifikat som garanterar att det är säkert för naturen under sin skörd. På så sätt kan du vara säker på att varje bit av trä vi använt för att skapa din barns säng är 100% hållbart erhållet. Naturen har ett enormt värde för oss, och det är kärleken till den som gör att vi älskar att arbeta med trä. Det är också viktigt för oss att de barnmöbler vi tillverkar inte bara är vackra och kreativa utan också skapade i harmoni med naturen.

altVi på våran webbutik för barnmöbler är noga med varje detalj, därför är varje design väl genomtänkt. Varje vass del av möblerna slipas noggrant och rundas av för att minimera risken för obehagliga skråmor eller skador. På så sätt är ditt barn helt säkert under sömnen och lek på sängen. Våra möbler är inte bara en utmärkt plats för vila och återhämtning. Formen i form av ett litet hus och varje minsta element i designen är avsedd att väcka barnets fantasi och uppmuntra till lekfullhet.

altSängbotten i våra sängar är hållbara upp till 100 kg, vilket betyder att till och med föräldrar som behöver hjälpa sina barn att somna kan ligga bekvämt på dem. Denna hållbarhet ger inte bara komfort under gemensam läsning eller tid med de små, utan ger också möjligheten att arrangera fantastiska pyjamasfester med vänner!

altVåra lacker är hypoallergeniska och vattenlösliga enligt norm EN 71-3:2013, vilket ger fullständig säkerhet för ditt barn, även om det har allergier eller känslig hud som är benägen för irritationer. Vi har ett brett utbud av lackfärger som är anpassade till barnens preferenser. Vi ser dock till att varje färg är säker för ditt barn och ger en bekväm och trygg tid i sängen.


  

Grundläggande parametrar:

Använd material: Massivt furuträ,
Bärlast: upp till 100 kg,


Våningssäng - tillgängliga färger


Färger:
Vit RAL 9016
Grå 7044
Blå RAL 5012
Rosa RAL 3015
Mintgrön 6027
 

Se även våningssäng med rutschkana.

Säkra möbler för barn

Rörlighet hos våra små är ett välkänt ämne för varje förälder. Lek, fria lekar eller kuddkrig är lekar som följer barnen varje dag, det är viktigt att de åtföljs av fullständig säkerhet. Därför stöder vi så mycket en hälsosam och säker utveckling för våra barn, och till en hälsosam kost och kärlek från föräldrar och nära och kära, lägger vi till möjligheten till säker lek och rätt sömn för varje barn.
 

Varje möbel vi erbjuder på Izi&Dizi är resultatet av noggranna överväganden och användningen av lämpliga försiktighetsåtgärder.

 • Alla vassa kanter på möblerna elimineras till förmån för avrundade kanter, vilket minskar risken för oavsiktlig skada.
 • Sängen har en lämplig höjd för barn i olika åldrar för att förebygga oavsiktligt fall från sängen.
 • Det trä vi använder genomgår en särskilt noggrann bearbetning, inklusive noggrann slipning och impregnering.
 • Vi använder hypoallergen lack för att lacka sängarna, vilket är lämpligt för barn med hudproblem och allergier.
 • Sängstängerna är så tätt placerade att barnet inte kan falla igenom dem.

 

Vad man ska tänka på när man väljer spjälsäng till barnet?

 1. Framför allt är det viktigt att välja rätt dimension på barnsängen - detta ämne har vi redan diskuterat på vår blogg. En passande storlek på barnsängen garanterar ditt barns trygga vila, så det är värt att lägga särskild uppmärksamhet på detta.
 2. Sängstolparna eller deras frånvaro - för äldre barn (5-6 år) blir sängstolparna överflödiga. Det är känt att barn har sovit självständigt en tid. För yngre barn rekommenderar vi dock barnsängar med stolpar. Sådan säkerhet ger inte bara barnet en fridfull sömn utan även föräldern. Vi kan montera stolparna inte bara i våningssängar som i den våningssäng med lådor, utan även i husformade sängar eller i vår egen designade Dizi House-säng.
 3. Färg - rätt färg är nyckeln till att erövra barnets hjärta, därför har vi förberett så många av dem. Jordgubbsrosa, mintgrön, blå, grå eller naturlig träfärg, vi har förberett ett brett urval av färger eftersom vi vet hur varierande barns preferenser kan vara. Det är värt att diskutera färgvalet tillsammans med barnet, eftersom det är trots allt det som kommer att tillbringa mest tid i sängen.


När ett rum delas av två eller flera barn

Självklart är vi redo för den möjligheten och vi vill göra det enklare för dig att inreda ett sådant rum. Vi har förberett våningssängar rakt från sagovärlden för dig och dina barn. Ni kan välja en säng med rutschkana (som är en absolut favorit i vår butik) eller en med stegar. De med stegar kan du välja i en traditionell version eller med lådor som kan rymma ditt barns leksaker. Varje alternativ av våningssängar finns självklart i många färgvariationer, och vid behov kan vi göra små anpassningar.

Våningssängar är det mest populära valet för barn i åldern 2-4 år. Det är viktigt att överväga om ditt barn redan kan klättra upp för stegen och inte är rädd för att göra det. Oavsett om de kan eller inte, är det alltid bra att använda den övre sängen för äldre barn och låta den yngre ha den nedre.

Ingen har skrivit en recension för den här produkten än. Var den första att skriva en recension.

Endast registrerade kunder kan skriva recensioner till produkterna. Om du har ett konto i vår butik, logga in på det för att skriva en recension. Om du inte har ett konto kan du skapa ett gratis konto och skriva en recension.

Kund: Ma...ek, Inköpsdatum 30-10-2023 09:54

Kund: ma...cz, Inköpsdatum 18-08-2023 09:32

Kund: ma...cz, Inköpsdatum 18-08-2023 09:28

Kund: Łu...ak, Inköpsdatum 08-01-2023 15:34

Genom att använda denna webbplats samtycker du till användning av cookies. Mer information finns i vår Cookiepolicy.
Visa inte detta meddelande igen