AngielskiSzwecjaNorwegiaFinlandiaDania
Sparade varor 0
Din kundvagn är tom
Kundvagn 0
Tom kundvagn
Startsida » Våningssängar » Våningssäng för barn med stege på sidan
łóżko piętrowełóżko piętrowe 80x160łóżko piętrowe 90x200łóżko piętrowe dla chłopców
łóżko piętrowe
łóżko piętrowe 80x160
łóżko piętrowe 90x200
łóżko piętrowe dla chłopców
RekommenderarVår storsäljare

Våningssäng för barn med stege på sidan

Tillgänglighet: På beställning

Leveranstid: 30 arbetsdagar

Vikt: 61,00 kg

Genomsläpp mellan våningarna
Mått på våningssängen
Drärslåda med sovfunktion
Ingångssidan till spjälsängen
färg

Pris: 731 Euro

Antal
-+
st.
Lägg i varukorgen

Lägg till i önskelistan

 • Produktbeskrivning
 • Din säkerhet
 • Relaterade produkter (8)
 • Produktrecensioner (0)
 • Köphistorik (11)

Våningssäng för barn med stege på sidan

 


100% tallträ
40 års erfarenhet av att arbeta med trä
60 barnmöbler per månad

 

Den barnsängen med en stege på sidan är en fantastisk lösning, inte bara för att sova utan också för att leka. Vem av oss drömde inte om en våningssäng som barn? Då var inte allt upp till oss, men nu har vi beslutat att uppfylla drömmar inte bara för alla barn utan också för oss själva.

Vi använder massivt furuträ från certifierade odlingar och pålitliga halvfabrikat i designen av denna säng, vilket vi har valt utifrån våra mångåriga erfarenhet inom snickeri.

Våningssäng för barn med stege - klassisk och fullständig säkerhet

 

Det viktigaste för oss är säkerheten för ditt barn, därför fokuserar vi särskilt på att noggrant utföra varje detalj. Spjälsängen är fri från vassa kanter - alla är avrundade för att ditt barn ska vara säkert både under lek och sömn. Dessutom är träet slipat med metoder som förhindrar träspånor och farliga träelement.

Utförande:

altTräet vi använder för tillverkning av våra barnsängar kommer från skogar med lämpliga certifikat som vittnar om naturvård. Detta är en prioritet för oss, eftersom vi respekterar och älskar naturen, vilket återspeglas i våra vackra och miljövänliga barnmöbler.

altVi bryr oss om varje detalj i de tillverkade möblerna, så hela projektet är alltid väl genomtänkt. Vi slipar noga varje vass del av möbeln och rundar av den för att minimera risken för obehagliga skrapningar eller skador. Det gör att ditt barn är helt tryggt när det sover och leker i sängen. Möblerna vi tillverkar är inte bara en utmärkt plats för vila och återhämtning. Formen på huset och varje minsta detalj i projektet är avsedda att väcka barnets fantasi och uppmuntra det till lek.

altVåra sängstommar kan bära vikten upp till 100 kg, vilket betyder att till och med föräldrar som har svårt att få sina barn att somna kan lägga sig i sängen och lyckas på det sättet. Om ditt barn just lär sig somna i sin egen säng finns det en stor chans att du kommer att tillbringa några nätter med att vakta och kontrollera att allt är okej. Tack vare sängens höga hållbarhet kan du lägga dig bredvid ditt barn och läsa böcker tillsammans, men inte bara det. Den stora hållbarheten på sängen garanterar att du kan ha övernattningar med vänner och ordna pyjamasparty.

 

altDe lacker vi använder är hypoallergena och vattenlösliga enligt standard EN 71-3: 2013. På så sätt är ditt barn helt säkert även om det har allergier eller känslig hud som är benägen för irritation. Det breda utbudet av lacker som vi har förberett för dig är inspirerat av barns preferenser. Vi har dock sett till att varje färg är säker för ditt barn så att tiden spenderad i sängen associeras med komfort och säkerhet.

  

 

Grundläggande parametrar:


Använd material: Lätt furuträ,

Bärlast: upp till 100 kg,

Barnsäng hus - tillgängliga färger


Färger:

Vit RAL 9016

Gra RAL 7044

Blå RAL 5012

Rosa RAL 3015

Mint 6027

 

Se även Säng hus med stege

Säkra möbler för barn

Vår främsta uppgift vid design och tillverkning av barnsängar är att säkerställa barnens säkerhet och sovkomfort. Denna filosofi ger oss möjlighet att skapa olika konstruktioner med starka fundament som barnen kan använda fritt. Rörlighet hos våra små är ett välkänt ämne för varje förälder. Lek, fria lekar och kuddkrig är lekar som följer barnen varje dag, och det är viktigt att de är helt säkra. Därför stöder vi starkt våra barns hälsosamma och säkra utveckling, genom att tillägga hälsosam kost och föräldrars och nära anhörigas kärlek, och möjligheten till tryggt lekande och god sömn för varje barn.

Varje möbel vi erbjuder på Izi&Dizi är resultatet av noggranna överväganden och användning av lämpliga försiktighetsåtgärder.

 • Alle skarpe kanter på møblene blir fjernet til fordel for avrundede kanter, noe som reduserer muligheten for utilsiktede skader.
 • Riktig høyde på barnesengen for barn i ulike aldre, slik at det forhindrer utilsiktet fall ut av sengen.
 • Treet vi bruker blir underlagt ekstremt detaljert bearbeiding, som inkluderer nøyaktig sliping og impregnering.
 • Vi bruker hypoallergenisk lakk til å male sengene, som er egnet for barn med hudproblemer og allergier.
 • Stengene som finnes i sengen er plassert så tett sammen at barnet ikke kan falle gjennom dem.

Vad ska man tänka på när man väljer en barnsäng?

 1. Framför allt är rätt storlek på barnsängen viktig - detta ämne har redan diskuterats på vår blogg. En passande storlek på barnsängen garanterar att ditt barn sover säkert, så det är värt att särskilt uppmärksamma detta.
 2. Sängstänger eller deras frånvaro - för äldre barn (5-6 år) blir sängstänger överflödiga. Det är känt att barn redan har sovit självständigt under en längre tid. För yngre barn rekommenderar vi dock barnsängar med stänger. Sådan säkerhet innebär inte bara att barnet sover lugnt, utan också föräldern. Vi kan montera sängstänger inte bara i våningssängar som i den våningssäng med lådor utan också i en husliknande säng eller vår egna design sängen Dizi House.
 3. Färg - rätt färg är nyckeln till att erövra ett barns hjärta, därför har vi förberett många av dem. Jordgubbsröd, mintgrön, blå, grå eller naturlig träfärg, vi har förberett många färger eftersom vi vet hur olika barnens preferenser kan vara. Det är värt att samråda om färgval tillsammans med barnet, det är trots allt det som kommer att tillbringa mest tid i sängen.

När ett rum delas av två eller fler barn

Självklart är vi förberedda på den möjligheten och vi vill underlätta arrangemanget av ett sådant rum. Vi har förberett våningssängar för dig och dina barn, rakt från sagorna. Du kan välja en säng med rutschkana (som är en absolut hit i vår butik) eller en med stegar. De stegförsedda sängarna finns i traditionell version eller med lådor för ditt barns leksaker. Vi tillverkar självklart varje alternativ av våningssängar i många färgversioner och vid behov kan vi göra små ändringar.

Ingen har skrivit en recension för den här produkten än. Var den första att skriva en recension.

Endast registrerade kunder kan skriva recensioner till produkterna. Om du har ett konto i vår butik, logga in på det för att skriva en recension. Om du inte har ett konto kan du skapa ett gratis konto och skriva en recension.

Kund: So...la, Inköpsdatum 06-10-2023 10:43

Kund: Ju...an, Inköpsdatum 01-09-2023 19:31

Kund: So...la, Inköpsdatum 24-08-2023 11:24

Kund: Pr...ki, Inköpsdatum 13-08-2023 13:07

Kund: Pa...ka, Inköpsdatum 25-07-2023 08:30

Kund: Pa...ka, Inköpsdatum 24-07-2023 22:10

Kund: Pa...ad, Inköpsdatum 16-05-2023 23:14

Kund: Ka...ek, Inköpsdatum 01-04-2023 13:25

Kund: Ka...ta, Inköpsdatum 07-03-2023 09:34

Kund: Al...la, Inköpsdatum 04-01-2023 09:20

Kund: Em...ka, Inköpsdatum 28-12-2022 13:20

Genom att använda denna webbplats samtycker du till användning av cookies. Mer information finns i vår Cookiepolicy.
Visa inte detta meddelande igen