AngielskiSzwecjaNorwegiaFinlandiaDania
Sparade varor 0
Din kundvagn är tom
Kundvagn 0
Tom kundvagn
Startsida » Våningssängar » Våningssäng med stegar - Ladder
łóżko piętrowe domek z drabinkąchata s patrovou postelíposchodová posteľ s rebríkomLetto a castello a casetta
łóżko piętrowe domek z drabinką
chata s patrovou postelí
poschodová posteľ s rebríkom
Letto a castello a casetta
RekommenderarVår storsäljare

Våningssäng med stegar - Ladder

Tillgänglighet: Tillgänglig

Leveranstid: 30 arbetsdagar

Vikt: 98,00 kg

Mått på våningssängen
Drärslåda med sovfunktion
Ingångssidan till spjälsängen
färg

Pris: 1 964 Euro

Antal
-+
st.
Lägg i varukorgen

Lägg till i önskelistan

 • Produktbeskrivning
 • Din säkerhet
 • Relaterade produkter (8)
 • Produktrecensioner (0)

Våningssäng med stege - Ladderalt

 


 

100% furuträ

40 års erfarenhet av träbearbetning

60 stycken barnmöbler varje månad
 

Babysäck i form av ett litet hus med en stege (Ladder) är både en praktisk och estetisk möbel som vi har lagt vårt hjärta i. Denna modell har redan stulit hjärtat hos många familjer, nu är det er tur! Vi är övertygade om att modellen Ladder kommer att falla er precis lika mycket i smaken som den gjorde för oss. Sängens konstruktion är noggrant genomtänkt för att ge varje av dina barn sin egen våning och sovyta. Vi erbjuder vackra våningssängar i trä för barn, tillverkade av furu i två olika storlekar och med olika valmöjligheter för madrasser.

En våningssäng är inte bara en bekväm sovplats, utan också en fantastisk lekplats för dina barn. Vi har också tagit extra många försiktighetsåtgärder för att se till att leken och sömnen är helt säkra. Sängens konstruktion är omsorgsfullt genomtänkt och skyddad på många sätt. Hela möbelns design är väl genomarbetad i minsta detalj. Vi har förberett några färgalternativ för dig att välja mellan, så att du och ditt barn kan välja den som passar er bäst.

Hela konstruktionen är tillverkad av massivt trä och täckt med en säker och täckande lack. Träet kommer från speciella odlingar som har skapats för att producera unika möbler. Vi strävar efter att vara i harmoni med naturen, så allt trä som kommer till oss har rätt certifieringar och uppfyller högsta kvalitetsstandarder. Som experter inom snickeri i tre generationer kan vi garantera kvaliteten på våra produkter.

Vi har också lagt till två rymliga lådor till denna modell, vilket ger dig extra utrymme att förvara barnens leksaker, sängkläder och andra småsaker som behöver en extra plats.

Bunkersäng med stegen Ladder - sagolik trygghet

Ditt barns säkerhet är vår främsta prioritet, och vi lägger stor vikt vid att noggrant utföra varje detalj. Vår säng är utformad utan vassa kanter - vi har rundat dem alla för att säkerställa att ditt barn är säkert både under lek och när de sover. Dessutom har träet blivit noggrant slipat för att förhindra spånor och farliga trädelar. Vi tar inga risker när det gäller säkerheten för ditt barn.
 

Utförande:

altSäkerheten för naturen är mycket viktig för oss, därför väljer vi noggrant trä från polska skogar som uppfyller alla nödvändiga certifieringar. Varje träbit som används till tillverkning av våra barnsängar är skördad på ett sätt som är förenligt med miljöskyddsprinciper. Vi älskar att arbeta med trä och är glada att kunna skapa vackra och fantasifulla barnmöbler samtidigt som vi bevarar harmonin med naturen.

alt Det är viktigt för oss att varje detalj i våra möbler är noggrant utförda. Möbelprojektet är väl genomtänkt för att säkerställa högsta säkerhetsnivå. Varje vass del är noggrant slipad och avrundad för att minimera risken för skärskador eller skador. På så sätt är ditt barn helt tryggt under sömn och lek i sängen. Våra möbler erbjuder inte bara en utmärkt plats att vila och återhämta sig, utan stimulerar också barnets fantasi och inspirerar till kreativ lek.
 

altVåra sängbottnar är konstruerade för att klara en viktbelastning på upp till 100 kg, vilket innebär att till och med föräldrar som har svårt att få sitt barn att somna kan ligga i sängen och hantera situationen på det sättet. Om ditt barn just lär sig att somna i sin egen säng finns det en stor chans att du tillbringar några nätter med att övervaka och se till att allt är i ordning. Tack vare sängens höga hållbarhet kan du lägga dig bredvid ditt barn när ni läser böcker tillsammans, och inte bara det. Den starka konstruktionen av sängen möjliggör även övernattningar för vänner och att arrangera pyjamasfester.

 

altVi använder hypoallergena och vattenbaserade lacker som uppfyller normen EN 71-3:2013 för att säkerställa ditt barns säkerhet, även om det har allergier eller känslig hud. Det breda utbudet av lacker vi erbjuder är anpassade efter barnens preferenser. Vi har dock också sett till att varje färg är säker för ditt barn, så att tiden som spenderas i sängen är bekväm och trygg.

  

Grundläggande parametrar:

Använd material: Massivt tallträ,

Belastningskapacitet: upp till 100 kg,

Placering av stegen: höger eller vänster sida

Höjd på toppen: 233 cm
 

Sängstuga för barn - tillgängliga färger

Färger:
Vit RAL 9016
Grå 7044
Blå RAL5012
Rosa RAL 3015
Mintgrön 6027

 

Se även våningssäng med rutschkana

Säkra möbler för barn
 

Det viktigaste målet vi har satt oss när vi designar och tillverkar barnsängar är barnens säkerhet och deras sovkomfort. Med en sådan grund kan vi låta fantasin flöda och skapa olika konstruktioner som har en mycket solid grund och som barnen kan använda utan problem. Rörligheten hos våra små är ett välkänt ämne för alla föräldrar. Lek, bus eller kuddkrig är aktiviteter som följer barnen varje dag, och det är viktigt att de kan göras med fullständig säkerhet. Därför stöder vi starkt en hälsosam och trygg utveckling för våra barn genom att erbjuda en säker lekplats och en god natts sömn för varje barn.

Varje möbel som vi erbjuder på Izi&Dizi är resultatet av noggranna överväganden och tillämpning av lämpliga försiktighetsåtgärder:

 

 • Alla vassa kanter på möblerna ersätts med avrundade kanter för att minimera risken för oavsiktliga skador.

 • Sängens höjd är anpassad för barn i olika åldrar för att förhindra olycklig utträngning från sängen.

 • Det trä som vi använder genomgår en noggrann bearbetning, inklusive slipning och impregnering.

 • Vi använder hypoallergen lack för att måla sängarna, vilket är lämpligt för barn med hudproblem och allergier.

 • Stavarna i sängen är tätt placerade för att förhindra att barnet kan falla igenom dem.
 

Vad ska man tänka på när man väljer en barnsäng?

 1. Framför allt rätt sängstorlek - detta ämne har redan diskuterats på vår blogg. En lämplig storlek på barnsängen garanterar en trygg vila för ditt barn, så det är viktigt att vara uppmärksam på detta.
 2. Sängstänger eller avsaknad av dem - för äldre barn (5-6 år) blir stängerna redan överflödiga. Vi vet att barn har sovit själva under en längre tid. Men för yngre barn rekommenderar vi barnsängar med stänger. Denna säkerhet ger inte bara en lugn sömn för barnet, utan även för föräldern. Stängerna kan monteras inte bara i våningssängar som i den våningssäng med lådor, utan också i stugbäddsängen eller i vår egen designade Dizi House-säng.
 3. Färg - rätt färg är nyckeln till att erövra ett barns hjärta, därför har vi förberett så många färger. Jordgubbsrosa, mintgrön, blå, grå eller naturlig träfärg, vi har förberett många färger eftersom vi vet hur olika barnens preferenser kan vara. Det är värt att rådgöra om färgvalet tillsammans med barnet, det är trots allt de som kommer att tillbringa mest tid i sängen.

När ett rum delas av av två eller fler barn

Självklart är vi förberedda på den möjligheten och vi vill underlätta för dig att arrangera ett sådant rum. Vi har förberett våningssängar direkt från sagovärlden för dig och dina barn. Ni kan välja en säng med en rutschkana (som är en absolut hit i vår butik) eller en med trappor. De med trappor kan du välja i en traditionell version eller med lådor som rymmer ditt barns leksaker. Vi tillverkar självklart varje alternativ av våningssängar i många färgvariationer och vi kan göra små anpassningar vid behov.

Våningssängar är det mest populära alternativet för barn i åldern 2-4 år. Det är viktigt att ta hänsyn till om ditt barn redan kan klättra uppför stegen och inte är rädd för det. Oavsett om de kan eller inte, är det alltid bäst att använda den övre sängen för det äldre barnet och låta det yngre använda den nedre.

Ingen har skrivit en recension för den här produkten än. Var den första att skriva en recension.

Endast registrerade kunder kan skriva recensioner till produkterna. Om du har ett konto i vår butik, logga in på det för att skriva en recension. Om du inte har ett konto kan du skapa ett gratis konto och skriva en recension.

Genom att använda denna webbplats samtycker du till användning av cookies. Mer information finns i vår Cookiepolicy.
Visa inte detta meddelande igen