AngielskiSzwecjaNorwegiaFinlandiaDania
Sparade varor 0
Din kundvagn är tom
Kundvagn 0
Tom kundvagn
łóżko piętrowe domekłóżko piętrowe z dachemłóżko z dachemłóżko z schodami i oknem
łóżko piętrowe domek
łóżko piętrowe z dachem
łóżko z dachem
łóżko z schodami i oknem

Våningssängshus med lådor fullt tak

Tillgänglighet: Tillgänglig

Leveranstid: 30 arbetsdagar

Garanti: Två års garanti

Vikt: 130,00 kg

Vilken sida har trapporna
Drärslåda med sovfunktion
Mått
färg

Pris: 2 339 Euro

Antal
-+
st.
Lägg i varukorgen

Lägg till i önskelistan

  • Produktbeskrivning
  • Din säkerhet
  • Relaterade produkter (3)
  • Produktrecensioner (0)
  • Köphistorik (16)

Våningssängshus med lådor NordicBedTime.com fullt tak

 

 

100% tallträ
40 års erfarenhet av träarbete
60 stycken barnmöbler varje månad

 

Pojkens husbädd

Högskåpssäng med lådor NBT i mintgrön färg är en perfekt lösning för ett rum där två barn bor. Hela konstruktionen är noggrant och säkert utformad för att två personer ska kunna sova tryggt på över- och underbädden. Den vackra och unika barnsängen är tillverkad av massivt tallträ och finns i storlekarna för madrasser 80 x 160 eller 90 x 200 cm, vilket gör den perfekt för barn av båda könen. Mintgrön färg utgör ett diplomatiskt val om båda barnen föredrar olika färger, som rosa och blått. Detta harmoniserar väl med konstruktionens säkerhet och funktionalitet. Hela designen är noggrant utformad ned till minsta detalj. Tack vare den varierande färgpaletten, som du kan välja mellan, kommer våningssängen att passa perfekt i färgskalan för ditt barns rum.

Detta är den perfekta lösningen för varje barn som uppskattar en mysig atmosfär och bekväm vila direkt från sagornas värld. Högskåpssängen med trappor, lådor och ett fullt tak är tillverkad av massivt tallträ från certifierade skogar. Vi värnar om naturen och miljön.

Säkerheten för ditt barn är av yttersta vikt för oss, och därför lägger vi särskild tonvikt på noggrann utförande av varje detalj. Sängen är helt utan vassa kanter - alla har blivit rundade för att ditt barn ska kunna leka säkert. Dessutom slipas träet för att förhindra att träflisor bildas och att farliga trädelar kan lossna. Högskåpssängen med trappor, lådor och fullt tak NordicBedTime.com i mintgrön färg är också en utmärkt plats för förvaring av leksaker, kläder och barnsängkläder. I detta modell har vi inkluderat rymliga lådor som är sömlöst integrerade i möbeln, och med trapporna får du extra utrymme för ordning och reda i rummet. Vi använder bara hypoallergena lacker för produktionen av våra möbler, som är helt säkra för barn. Detta gör att vi kan förebygga problem med ditt barns ömtåliga hud.

Handgjorda barnsängar - 100% testad tillverkning och material
 

Utførelse:

altI vår handgjorda produktion använder vi endast trä av högsta kvalitet som uppfyller alla certifikat för ansvarsfull skogsavverkning. Vi är engagerade i att skydda miljön och ser till att varje träelement som används för att tillverka din barnsäng förvärvas på ett miljövänligt sätt. Vår kärlek till trä och vår omsorg om miljön gör det möjligt för oss att skapa unika och säkra möbler för de allra minsta.

 

altVi ser till att varje element i våra tillverkade möbler är noggrant genomtänkt. Vi slipar noga varje vass del av möbeln och rundar av den för att minimera risken för obehagliga skråmor eller skador. På så sätt är ditt barn helt tryggt under sömn och lek i sängen. Våra möbler är inte bara en fantastisk plats för vila och återhämtning. Designen av ett husliknande formspråk och varje minsta detalj i projektet är avsedd att väcka barnets fantasi och uppmuntra till lek.  

altVåra sängstommar tål en vikt på upp till 100 kg, vilket innebär att till och med föräldrar som har problem med att få barnet att somna kan ligga i den och hantera situationen på det sättet. Om ditt barn precis lär sig att somna i sin egen säng är det mycket möjligt att du kommer tillbringa några nätter med att övervaka och kontrollera att allt är bra. Tack vare sängens höga hållbarhet kan du ligga bredvid ditt barn och läsa böcker tillsammans, men inte bara det. Sängens höga hållbarhet garanterar möjligheten att ha övernattande vänner och ordna en pyjamasfest.  

altLackerna vi använder är hypoallergena och vattenbaserade, i enlighet med standarden EN 71-3:2013. Detta innebär att ditt barn är helt säkert även om det har allergier eller känslig hud som lätt blir irriterad. Det breda urvalet av lacker som vi har förberett för dig är anpassat efter barnens preferenser. Vi har dock sett till att varje färg är säker för ditt barn, så att tiden spenderad i sängen upplevs som bekväm och trygg.   

 

Mått:

80 x 160 cm

Höjd vid toppen 233,5 cm

Bredd på stegen 122,5 cm

Längd med stegen 209 cm

Enkelsäng längd: 160 cm

Enkelsäng bredd: 80 cm

Avstånd mellan våningarna 75 cm

Höjd på lådor 21 cm

Höjd på stege 24,5 cm

 

90 x 200 cm

Höjd vid toppen 233,5 cm

Bredd på stegen 122,5 cm

Längd med stegen 259 cm

Enkelsäng längd: 200 cm

Enkelsäng bredd: 90 cm

Avstånd mellan våningarna 75 cm

Höjd på lådor 21 cm

 

Grundläggande parametrar:

Material: Massivt tallträ

Bärlighet: upp till 100 kg

Placering av stegen: höger eller vänster sida

 

Färger:

Vit RAL 9016
Gra 7044
Blå RAL 5012
Rosa RAL 3015

Mintgrön 6027

 

Se också våningssäng med rutschkana

Säkra möbler för barn

Vår främsta uppgift vid design och tillverkning av barnsängar är att säkerställa barnens säkerhet och sovkomfort. Med dessa grundprinciper kan vi låta fantasin flöda och skapa olika konstruktioner som har en mycket solid grund och som barnen kan använda utan problem.

Rörligheten hos våra små är ett välkänt ämne för alla föräldrar. Lek, fria äventyr och kuddkrig är lekar som följer barnen varje dag, och det är viktigt att de alltid åtföljs av fullständig säkerhet. Därför stöder vi starkt våra barns hälsosamma och säkra utveckling genom att erbjuda en trygg lekmiljö och den bästa sömnen för varje barn.

Varje möbel vi erbjuder på Izi&Dizi är resultatet av noggranna överväganden och tillämpning av lämpliga säkerhetsåtgärder.

  • Alla möblers vassa kanter elimineras till förmån för avrundade kanter som minimerar risken för oavsiktliga skador.
  • Sängens höjd är anpassad för barn i olika åldrar för att förhindra att de ramlar ur sängen av misstag.
  • Det trä vi använder genomgår en noggrann behandling, inklusive noggrann slipning och impregnering.
  • Vi använder hypoallergen lack för att lackera sängarna, vilket är lämpligt för barn med hudproblem och allergier.
  • Sängens ribbor är placerade tätt nog för att förhindra att barnet kan ramla igenom.

Vad man bör tänka på vid val av barnsäng?
Först och främst är rätt dimension på sängen viktig - detta ämne har redan diskuterats på vår blogg. Rätt dimension på barnsängen garanterar en trygg vila för ditt barn, så det är värt att särskilt uppmärksamma detta.
Sängstänger eller deras frånvaro - för äldre barn (5-6 år) blir räcken onödiga. Vi vet att barn har sovit själva under lång tid. För yngre barn rekommenderar vi dock barnsängar med räcken. Sådan trygghet ger inte bara barnet en fridfull sömn utan också föräldern. Vi kan montera räcken inte bara i våningssängar som i denna våningssäng med lådor utan också i husbädden eller vårt egna projekt Dizi House.
Färg - rätt färg är nyckeln till att erövra barnets hjärta, därför har vi förberett så många färger. Jordgubbsröd, mintgrön, blå, grå eller naturlig träfärg, vi har förberett många färger eftersom vi vet hur olika barns preferenser kan vara. Det är värt att rådfråga barnet om färgvalet, det är trots allt det som kommer att tillbringa mest tid i sängen.

 

När ett rum delas av två eller fler barn
Självklart är vi förberedda på den möjligheten och vi vill underlätta inredningen av ett sådant rum för dig. Vi har förberett våningssängar direkt från sagans värld för dig och dina barn. Ni kan välja en säng med rutschkana (vilket är en absolut hit i vår butik) eller en med trappsteg. De med trappsteg kan du välja i en traditionell version eller med lådor som rymmer ditt barns leksaker. Varje alternativ av våningssängar erbjuds naturligtvis i många färgvarianter, och vid behov kan vi göra små justeringar.

Våningssängar är det mest populära valet för barn i åldern 2-4 år. Det är värt att överväga om ditt barn redan kan klättra upp för en stege och inte är rädd för att göra det. Oavsett om de kan eller inte, är det alltid värt att låta det äldre barnet använda den övre sängen och låta den yngre använda den nedre.

Ingen har skrivit en recension för den här produkten än. Var den första att skriva en recension.

Endast registrerade kunder kan skriva recensioner till produkterna. Om du har ett konto i vår butik, logga in på det för att skriva en recension. Om du inte har ett konto kan du skapa ett gratis konto och skriva en recension.

Kund: Ba...xe, Inköpsdatum 01-10-2023 22:09

Kund: Sy...ło, Inköpsdatum 07-09-2023 12:33

Kund: Ba...xe, Inköpsdatum 15-08-2023 21:51

Kund: Se...in, Inköpsdatum 25-07-2023 23:54

Kund: Ba...xe, Inköpsdatum 18-07-2023 19:35

Kund: Ma...aj, Inköpsdatum 17-05-2023 13:54

Kund: Iw...rc, Inköpsdatum 04-05-2023 20:29

Kund: Ko...ic, Inköpsdatum 16-04-2023 23:09

Kund: Łu...ki, Inköpsdatum 12-03-2023 14:02

Kund: Ju...ka, Inköpsdatum 06-03-2023 08:15

Kund: Al...ka, Inköpsdatum 22-02-2023 10:07

Kund: Ma...ec, Inköpsdatum 10-02-2023 15:51

Kund: Ka...o , Inköpsdatum 05-02-2023 19:55

Kund: Ma...ła, Inköpsdatum 09-01-2023 11:01

Kund: Ba...xe, Inköpsdatum 20-12-2022 21:05

Kund: Ju...ka, Inköpsdatum 27-10-2022 21:56

Genom att använda denna webbplats samtycker du till användning av cookies. Mer information finns i vår Cookiepolicy.
Visa inte detta meddelande igen